Blogs

Wij zijn per direct op zoek naar twee monteurs!

nov.13.2018

Images
Vanwege extreme drukte zijn wij per direct op zoek naar twee monteurs (m/v)!
 

Wat kunnen wij bieden:

- Marktconform salaris

- Een informele werksfeer

- Op termijn een vast dienstverband

- Reiskostenvergoeding

 

Lees verder...

gezocht ervaren motormonteur per direct

jun.13.2018

Images

wij zoeken per direct een ervaren motorfiets monteur. dus als je niet bevalt bij je huidige werk, neem dan contact met ons op

Lees verder...

Scrambler Build

dec.09.2017

Images

Wij gaan komende periode een leuk project starten. Het bouwen van een Scrambler op basis van een Bmw R 80 Rt. We gaan er echt iets leuk van maken, een leuke motor met een fantastisch uiterlijk en die nog goed rijdt ook. Een oude motor met de rijeigenschappen van een moderne motor. En hij komt ook te koop !! voor meer info bellen of mailen.

Lees verder...

Ultrasoon reinigen

dec.09.2017

Images

Wij hebben een grote Ultrasoon reiniger gekocht voor het reinigen van carburateurs. De kosten voor het ultrasoon reinigen zijn 50,--. De carburateurs zijn dan echt brandschoon van binnen (de carburateurs dienen zelf te worden uitgebouwd).

Lees verder...

demontage bedrijf

jun.17.2017

Images

Wij zijn per 1 juni 2017 door het RDW gerechtigd tot Demontage en inleverpunt voor tweewielers. U kunt uw motor, bromfiets en snorfiets kostenloos bij ons inleveren. U krijgt van ons een RDW vrijwaring zodat u de verzekering kan stopzetten. Wij zorgen ervoor dat uw tweewieler verantwoord gedemonteerd wordt.

Lees verder...

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs