Blogs

Bleeker motoren gaat sluiten

jun.10.2022

Images

Geachte Klant,
wij hebben besloten om per 1 september a.s. officieel te gaan stoppen met Bleeker motoren.
De grootste reden is dat de bank heeft besloten om niet meer te gaan investeren in Automotive. Daardoor kunnen wij onze mooie zaak niet doorverkopen aan een andere nieuwe lichting. Een 2e reden is dat onze constante aanvoer van gebruikte import motoren vrijwel gestopt is vanwege tekort aan nieuwe motoren. Ik ben nu 54 jaar en ik kan nu nog een nieuwe uitdaging aangaan. Het pand gaat verhuurd worden en de rest wordt verhuisd.

Lees verder...

woensdag dicht vanwege webshopdrukte

sep.09.2021

Images

wij zijn vanwege onze drukke webshop www.motorpartsonline.nl werkzaamheden op woensdag dicht. we hebben teveel te doen om onderdelen te verwerken en om alle pakketten op te sturen en daarom zijn we op woensdag dicht. We hebben inmiddels rond de 50.000 onderdelen online staan en dat lukt niet meer in de avonduren.

Lees verder...

Scrambler Build

dec.09.2017

Images

Wij gaan komende periode een leuk project starten. Het bouwen van een Scrambler op basis van een Bmw R 80 Rt. We gaan er echt iets leuk van maken, een leuke motor met een fantastisch uiterlijk en die nog goed rijdt ook. Een oude motor met de rijeigenschappen van een moderne motor. En hij komt ook te koop !! voor meer info bellen of mailen.

Lees verder...

demontage bedrijf

jun.17.2017

Images

Wij zijn per 1 juni 2017 door het RDW gerechtigd tot Demontage en inleverpunt voor tweewielers. U kunt uw motor, bromfiets en snorfiets kostenloos bij ons inleveren. U krijgt van ons een RDW vrijwaring zodat u de verzekering kan stopzetten. Wij zorgen ervoor dat uw tweewieler verantwoord gedemonteerd wordt.

Lees verder...

Rob Hartog strikes again

aug.04.2015

Images

Bleeker Motoren coureur Rob Hartog heeft weer toegeslagen tijdens de Gamma Racing Day 2015.

Op zijn Kawasaki ZX10R was hij niet bij te houden door zijn concurrentie. Klik hier of klik op het tabblad bovenaan onze website voor meer informatie en beelden op de website van Rob Hartog.

Lees verder...

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs