Blogs

woensdag dicht vanwege webshopdrukte

sep.09.2021

Images

wij zijn vanwege onze drukke webshop www.motorpartsonline.nl werkzaamheden op woensdag dicht. we hebben teveel te doen om onderdelen te verwerken en om alle pakketten op te sturen en daarom zijn we op woensdag dicht. We hebben inmiddels rond de 50.000 onderdelen online staan en dat lukt niet meer in de avonduren.

Lees verder...

we zijn gewoon open, dus bezoek is mogelijk, thuislevering is mogelijk

dec.15.2020

Images

we zijn voor de werkplaats open en we kunnen de motor bij thuis afleveren. Tevens kunt u via mail of telefonisch onderdelen bestellen. Buy Local !!!

Lees verder...

Scrambler Build

dec.09.2017

Images

Wij gaan komende periode een leuk project starten. Het bouwen van een Scrambler op basis van een Bmw R 80 Rt. We gaan er echt iets leuk van maken, een leuke motor met een fantastisch uiterlijk en die nog goed rijdt ook. Een oude motor met de rijeigenschappen van een moderne motor. En hij komt ook te koop !! voor meer info bellen of mailen.

Lees verder...

Ultrasoon reinigen

dec.09.2017

Images

Wij hebben een grote Ultrasoon reiniger gekocht voor het reinigen van carburateurs. De kosten voor het ultrasoon reinigen zijn 50,--. De carburateurs zijn dan echt brandschoon van binnen (de carburateurs dienen zelf te worden uitgebouwd).

Lees verder...

Pagina's

Abonneren op RSS-blogs