Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Bleeker Motoren.

Wij zijn altijd benieuwd naar jullie ervaringen van Bleeker Motoren.
Laat hieronder een berichtje voor ons achter.

>> Plaats een bericht <<

jan de groot

leuke motorzaak met leuk recent aanbod. Ik wilde een proefrit maken op een s1000r en dat ging prima. ze maken de motor ter plekke klaar en controleren alle noodzakelijke zaken. Zelf ging de baas ook even een korte proefrit maken. Kijk dat geeft een goed gevoel.

mark van Leer

Gelukkig, ze bestaan nog. Een echte motorzaak waar vakmensen werken, ze zijn niet goedkoop maar mijn tenere rijdt weer zoals ik gewend ben.

M. De jong

Zeer tevreden met mijn bmw. Het onderhoud bij Bleeker is prima, je kan ervan op aan dat je veilig op weg kan.

Eelco

Ik ben onlangs in de buurt komen wonen, belde voor onderhoud aan mijn motor van 1995 maar kreeg zonder verdere uitleg te horen dat motoren van voor 2000 niet welkom zijn bij Bleeker. Beetje jammer, ik heb meerdere oude en nieuwere motoren maar geen daarvan gaat naar Bleeker.

Gary

Zeer goede service!

Erik Bakhuis

Wederom een top service gehad van John Bleeker. En dan te bedenken dat ik niets mijn Honda bij jullie heb gekocht. Ik kan niet anders dan jullie weer een heel groot compliment geven! Ik ben erg blij met de nieuwe banden en nogmaals dank voor het fixen van de aftapplug. Altijd een eerlijk advies als je ergens om vraagt en een duidelijk verhaal als je wat wil laten maken.
Tot een volgende keer.
Groetjes Erik

jeremy

mijn mv loopt weer als vergif. topmonteurs !!!

Ilja

thx voor alles

Ilja

thx voor alles

rob de bakker

na lang beraad toch mijn rijbewijs gehaald en bij Bleeker motoren een Mooie Mt-09 gekocht. Super mooie fiets met alles erop en eraan. Top !!

Steven

Na lang zoeken naar de motor die ik wil kwam ik bij Bleeker motoren terecht, allereerst heb ik flinke research gedaan op de motor en Motordealers. Ondanks je als bedrijf meer negatieve berichten krijg dan positieven ben ik toch maar langs gegaan. Proefrit was ook zeker mogelijk en werd niet moeilijk over gedaan.
Tijdens mijn bezoek bij Bleeker motoren vond ik John ( eigenaar ) een sympathieke man en niet iemand die alleen snel geld wil verdienen ( wat uiteraard wel zijn vak is. Ook hij moet brood op de plank leggen) Na een week brainstormen en te piekeren heb ik de klap gegeven en hebben wij de deal gesloten. Ondanks de slechte berichten die ik las heeft John zijn best gedaan om mijn wensen die ik had te vervullen. Mijn dank is erg groot. John heeft zijn tijd genomen om met mijn samen de voorwaardes op papier te zetten wat wij besproken hadden. Tijdens het halen van de motor was de motor keurig gepoetst en zoals afgesproken een onderhoudsbeurt gehad. Niet alleen een beurtje, John heeft ook een nieuwe achterband erop gezet die erop zat. De oude die er onder zat kon zeker nog wel 7000Km mee door. Ook extra service's vanuit Bleeker motoren.

Ivo heeft de afhandeling gedaan en heeft alles keurig uitgelegd hoe alle settings van de motor werken Top!!

Mijn motto is ; Je vertrouwt ieder tot het negatieven is bewezen.

Tevreden klant!

Jurrian

vandaag mijn fjr opgehaald vanwege onderhoud, ik moet zeggen dat de motor veel beter rijdt als eerst. De extra werkzaamheden werden keurig doorgesproken en uitgelegd. Ik ben een absolute leek op motorgebied, maar ze nemen de tijd voor je en ik voel me daar echt op mijn plek als klant.

Mike

Meerdere keren langs geweest, iedere keer goed geholpen. Een aanrader dus!

Peter Mul

BMW in onderhoud gegeven liep niet lekker. Na de beurt als nooit te voren ennvoor een redelijk bedrag.

Ted

Gsxr wegggebracht voor een beurtje super gedaan ivo thx

Jenny

Prima geholpen en leuk personeel

Jeroen

Voor de tweede keer een motor gekocht bij Bleeker motoren nu Honda vtr. Wat een mooi ding rijd super. Bedankt voor de goede service en hoe jullie hem hebben afgeleverd! Top bedrijf!

Menno

Lekker gastenboek van Bleeker Motoren! Zodra er iets negatiefs in staat wordt het weggehaald, schande John!!
Vooral zo doorgaan!

Hubach

Vorige week mijn yamaha fjr 1300 voor grote 40.000 beurt gebracht.

Dit was mijn eerste keer bij bleeker en niets dan lof.Vanwege eerdere negatieve ervaringen met andere motorzaken had ik wat checks gemaakt zodat ik zeker wist dat alles zoals beloofd ook daadwerkelijk gedaan was.

En inderdaad koppelingafstelling, remvloeistof, cardanolie, filter, klepstelling en synchroniseren prima uitgevoerd. Bovendien keurig gebeld over extra werk/smering linksysteem dat ook inderdaad nodig was.

Ook een kleine onregelmatige slijtage voorband gezien (ikzelf niet).in de gaten houden was het advies.

Bij ophalen de 4 bougies geshowed zoals ik gevraagd had.Motor zelfs opgepoetst en het klokje goed gezet.

Een klein detail maar weer een bewijs dat er zorgzaam met mijn motor omgegaan is.

Dus hartelijk dank voor uitstekend werk!

Jort

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het nakijken van mijn motor, hij heeft nog nooit zo goed gelopen.

Jeff

Vandaag mijn nieuwe r1m besteld, ik kan niet wachten Yamaha ruls

Jeff

En ik wou de firma bleeker bedanken voor het goede advies en daarom een echte r1m 2015 besteld en meteen maar een akrapovic 4 in 1 erop

John Bult

Bedankt voor alles. De Yamaha BT1100 Bulldog loopt super! Pakt beter op en heeft meer kracht. Dat was wat ik graag wilde. Compliment voor jullie!

Tot volgende X

MVG John

Peter

Heel blij met mijn Triumph Tiger maar viel tijdens rijden in de stad plotseling uit en gaf meteen daarna startproblemen. Afspraak gemaakt en meteen bij aankomst werkplaats ingereden. Data boordcomputer uitgelezen en accu vervangen conform garantie.

Bedankt mannen!

Fred

Gisteren door Bleeker Motoren mijn getunede FZ1 opgehaald en er even mee gereden.
Pfff, wat een verschil met mijn vorige 2003 Fazer 1000.
Tussen de 4000 en 8000 toeren pakt de motor zeer alert en vlot op. Zeer fijn om "gewoon" mee te rijden.
Maar eenmaal boven de 8000 toeren breekt de hel los. Wat een acceleratie zeg, echt niet te filmen voor een Fazer.
Toppertje!

duncan

na lang beraad heb ik toch de knoop doorgehakt en de cbr 600 rr bij Bleeker motoren gekocht het was wel boven budget maar toch maar gedaan. En wat ik wel prettig vind bij Bleeker is dat ze echt verstand van motoren hebben en lekker duidelijk zijn en geen zwetsverhalen ophangen, gewoon netjes en correct. Ze leggen bij aflevering de motor uit waar je op moet letten, helemaal goed. Ik werk zelf als autoverkoper bij een autobedrijf en hier kon ik nog wat van leren. Sterker nog ik zou als een kapitaalachtig persoon zijn en het bedrijf kopen en uitbouwen, ze hebben letterlijk goud in handen. Ik heb zelden zoveel passie gezien en plezier en warmte gezien bij het uitoefenen van een vak.

ivanka

ik had problemen mijn met abs systeem en ik was al bij diverse motorzaken geweest mijn mijn xj6 maar helaas niet gevonden wat de oorzaak was, ik kreeg een tip van een collega om het bij Bleeker te proberen en die heeft het gelukkig gevonden. Conclusie een yamaha moet toch echt naar de specialist.
ik ben weer blij met mijn motortje.

karl

kijk daar hou ik van, niet moeilijk doen maar het probleem oplossen. Mijn motor hield af en toe in en Ik ben bij meerdere Dynojet specialisten geweest en daar konden ze niets vinden. Nu bij Bleeker Motoren geweest en blijkt dat een van de inlaatspruitstukken ingescheurd te zijn.
Spruitstukken allemaal vervangen en de motor loopt weer zoals hij hoort. Zo Hoort het !!!

Bert de Weers

Ik wil jullie bij deze bedanken voor de geweldige service:
Afgelopen donderdag heb ik onder garantie nieuwe koppelingsplaten en veren gekregen op mijn aangekochte occasion.
Binnen twee uur vervangen, klaar terwijl u wacht.
Dat noem ik service.
Bedankt!