Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Bleeker Motoren.

Wij zijn altijd benieuwd naar jullie ervaringen van Bleeker Motoren.
Laat hieronder een berichtje voor ons achter.

>> Plaats een bericht <<

Joris

Enkele maanden geleden bij john een aprilia shiver mogen aanschaffen. Ontzeteend blij met mijn koop en de motor werd in top staat afgeleverd. Helaas hing na een maand het start relais kapot. Motor werdt opgehaald rwlais vervangen en aangezien de accu niet meer 100% was uit voorzorg ook meteen vervangen. Uitstekende service en verwachtingen worden waargemaakt of overtroffen. Zeker een aanrader om eens rond te kijken voor een mooie motor of om je onderhoud te laten verzorgen

Racert

John gaat mijn R1 M vering en motor updaten , alleen hij heeft pas tijd in november. Dat heb ik er wel voor over, dan kan ik volgend jaar knallen op Assen. Ik ben ook bij andere Tuners geweest maar dat was toch elke keer weer een teleurstelling. John is er een die het wel voor elkaar krijgt. Tot November toppers.

Steven Lammens

mijn eigen mechaniker is gestopt met zijn zaak en hij heeft Bleeker motoren aangeraden om mijn 2019 r1 te servicen. Het is een stukse rijden maar dat heb ik graag voor over. Ik kom uit belgie, maar daar in de contrijen heb ik buiten mijn eigen oude dealer geen vertrouwen in. John heeft mijn vertrouwen wel en doet het correct en proper.

hr. wapstra

na vele omzwermingen toch mijn rijbewijs gehaald. Nu leuke motor gekocht bij Bleeker Motoren, goed verhaal, leuke proefrit en de koop gedaan. Het is wat minder groot dan bijvoorbeeld Motorport, maar dit past me wel. Ik voel me op mijn gemak en dat vind ik heel belangrijk.

john bleeker

wij verwijderen geen negatieve reacties van onze site, de betreffende klant wil garantie ondanks dat zijn garantie op zijn reparatie al meer dan 11 maanden verlopen is.
wij zijn normaal heel coulant, maar deze klant begon mijn medewerkster te bedreigen en dan is mijn grens bereikt. De klant zou ook op internet zijn gram spuwen en dat is hierbij gebeurd. heel veel dank hiervoor.

Pas op met deze zaak!

Hier zeker niet komen
Super slechte zaak ! Totaal geen service en prijzen zijn veeel te hoog

Er staan alleen maar goede reviews ondat ze alle slechte verwijderen
Zo lijkt iedereen tevreden maar kijk maar eens op andere review sites

Zeker geen aanrader!

wubbo

Nieuwe banden op mijn motor laten leggen. Erg scherpe set prijzen, ook voor de banden die dit seizoen nieuw op de markt zijn. Door het ontbreken van een middenbok en enkelvoudige ophanging was monteren toch wel een klusje maar gewoon voor de standaard prijs uitgevoerd. ik kon er helaas niet op wachten, maar dat snap ik wel.

Bart

Mooie Motor zaak ,heb hier een jonge gebruikte MT 10 gekocht.
Maken tijd voor je , denken met je mee , en houden zich keurig
netjes aan de afspraken , gewone aardige mensen.
Voorvork keerringen waren lek en die hebben ze voor de aflevering in orde gemaakt.
Groot voordeel vindt ik dat ze niet dealer gebonden zijn en alle
merken en soorten in huis hebben. Toppers !

motorrijder

Ik heb recentelijk mijn rijbewijs gehaald en nu ben ik op zoek gegaan naar een z650. Na diverse te bekeken te hebben, heb ik bij Bleeker een mooie gevonden. Supernetjes en prima geholpen door een jong meisje. ik geef deze motorzaak 5 sterren.

Rico van Rieshout

Na een tip van een bekende terecht gekomen op de website van Bleeker. Al lang in mijn hoofd dat mijn eerst motor een Tracer 900 moest worden. Op de website een mooie Tracer 900 gezien en gelijk een afspraak gemaakt voor een dag later. john heeft mij als leek goed geholpen met alles en nog wat. Na een kleine proefrit helemaal verkocht en gelijk rond gemaakt. Het wachten was op de keuring en de weg op. ik kan niet wachten.

jan de groot

leuke motorzaak met leuk recent aanbod. Ik wilde een proefrit maken op een s1000r en dat ging prima. ze maken de motor ter plekke klaar en controleren alle noodzakelijke zaken. Zelf ging de baas ook even een korte proefrit maken. Kijk dat geeft een goed gevoel.

mark van Leer

Gelukkig, ze bestaan nog. Een echte motorzaak waar vakmensen werken, ze zijn niet goedkoop maar mijn tenere rijdt weer zoals ik gewend ben.

M. De jong

Zeer tevreden met mijn bmw. Het onderhoud bij Bleeker is prima, je kan ervan op aan dat je veilig op weg kan.

Eelco

Ik ben onlangs in de buurt komen wonen, belde voor onderhoud aan mijn motor van 1995 maar kreeg zonder verdere uitleg te horen dat motoren van voor 2000 niet welkom zijn bij Bleeker. Beetje jammer, ik heb meerdere oude en nieuwere motoren maar geen daarvan gaat naar Bleeker.

Gary

Zeer goede service!

Erik Bakhuis

Wederom een top service gehad van John Bleeker. En dan te bedenken dat ik niets mijn Honda bij jullie heb gekocht. Ik kan niet anders dan jullie weer een heel groot compliment geven! Ik ben erg blij met de nieuwe banden en nogmaals dank voor het fixen van de aftapplug. Altijd een eerlijk advies als je ergens om vraagt en een duidelijk verhaal als je wat wil laten maken.
Tot een volgende keer.
Groetjes Erik

jeremy

mijn mv loopt weer als vergif. topmonteurs !!!

Ilja

thx voor alles

Ilja

thx voor alles

rob de bakker

na lang beraad toch mijn rijbewijs gehaald en bij Bleeker motoren een Mooie Mt-09 gekocht. Super mooie fiets met alles erop en eraan. Top !!

Steven

Na lang zoeken naar de motor die ik wil kwam ik bij Bleeker motoren terecht, allereerst heb ik flinke research gedaan op de motor en Motordealers. Ondanks je als bedrijf meer negatieve berichten krijg dan positieven ben ik toch maar langs gegaan. Proefrit was ook zeker mogelijk en werd niet moeilijk over gedaan.
Tijdens mijn bezoek bij Bleeker motoren vond ik John ( eigenaar ) een sympathieke man en niet iemand die alleen snel geld wil verdienen ( wat uiteraard wel zijn vak is. Ook hij moet brood op de plank leggen) Na een week brainstormen en te piekeren heb ik de klap gegeven en hebben wij de deal gesloten. Ondanks de slechte berichten die ik las heeft John zijn best gedaan om mijn wensen die ik had te vervullen. Mijn dank is erg groot. John heeft zijn tijd genomen om met mijn samen de voorwaardes op papier te zetten wat wij besproken hadden. Tijdens het halen van de motor was de motor keurig gepoetst en zoals afgesproken een onderhoudsbeurt gehad. Niet alleen een beurtje, John heeft ook een nieuwe achterband erop gezet die erop zat. De oude die er onder zat kon zeker nog wel 7000Km mee door. Ook extra service's vanuit Bleeker motoren.

Ivo heeft de afhandeling gedaan en heeft alles keurig uitgelegd hoe alle settings van de motor werken Top!!

Mijn motto is ; Je vertrouwt ieder tot het negatieven is bewezen.

Tevreden klant!

Jurrian

vandaag mijn fjr opgehaald vanwege onderhoud, ik moet zeggen dat de motor veel beter rijdt als eerst. De extra werkzaamheden werden keurig doorgesproken en uitgelegd. Ik ben een absolute leek op motorgebied, maar ze nemen de tijd voor je en ik voel me daar echt op mijn plek als klant.

Mike

Meerdere keren langs geweest, iedere keer goed geholpen. Een aanrader dus!

Peter Mul

BMW in onderhoud gegeven liep niet lekker. Na de beurt als nooit te voren ennvoor een redelijk bedrag.

Ted

Gsxr wegggebracht voor een beurtje super gedaan ivo thx

Jenny

Prima geholpen en leuk personeel

Jeroen

Voor de tweede keer een motor gekocht bij Bleeker motoren nu Honda vtr. Wat een mooi ding rijd super. Bedankt voor de goede service en hoe jullie hem hebben afgeleverd! Top bedrijf!

Menno

Lekker gastenboek van Bleeker Motoren! Zodra er iets negatiefs in staat wordt het weggehaald, schande John!!
Vooral zo doorgaan!

Hubach

Vorige week mijn yamaha fjr 1300 voor grote 40.000 beurt gebracht.

Dit was mijn eerste keer bij bleeker en niets dan lof.Vanwege eerdere negatieve ervaringen met andere motorzaken had ik wat checks gemaakt zodat ik zeker wist dat alles zoals beloofd ook daadwerkelijk gedaan was.

En inderdaad koppelingafstelling, remvloeistof, cardanolie, filter, klepstelling en synchroniseren prima uitgevoerd. Bovendien keurig gebeld over extra werk/smering linksysteem dat ook inderdaad nodig was.

Ook een kleine onregelmatige slijtage voorband gezien (ikzelf niet).in de gaten houden was het advies.

Bij ophalen de 4 bougies geshowed zoals ik gevraagd had.Motor zelfs opgepoetst en het klokje goed gezet.

Een klein detail maar weer een bewijs dat er zorgzaam met mijn motor omgegaan is.

Dus hartelijk dank voor uitstekend werk!

Jort

Ik wil jullie hartelijk bedanken voor het nakijken van mijn motor, hij heeft nog nooit zo goed gelopen.

Pagina's