Blog van rose

we zijn gewoon open, dus bezoek is mogelijk, thuislevering is mogelijk

dec.15.2020

Images

we zijn voor de werkplaats open en we kunnen de motor bij thuis afleveren. Tevens kunt u via mail of telefonisch onderdelen bestellen. Buy Local !!!

Lees verder...

Scrambler Build

dec.09.2017

Images

Wij gaan komende periode een leuk project starten. Het bouwen van een Scrambler op basis van een Bmw R 80 Rt. We gaan er echt iets leuk van maken, een leuke motor met een fantastisch uiterlijk en die nog goed rijdt ook. Een oude motor met de rijeigenschappen van een moderne motor. En hij komt ook te koop !! voor meer info bellen of mailen.

Lees verder...

Ultrasoon reinigen

dec.09.2017

Images

Wij hebben een grote Ultrasoon reiniger gekocht voor het reinigen van carburateurs. De kosten voor het ultrasoon reinigen zijn 50,--. De carburateurs zijn dan echt brandschoon van binnen (de carburateurs dienen zelf te worden uitgebouwd).

Lees verder...

demontage bedrijf

jun.17.2017

Images

Wij zijn per 1 juni 2017 door het RDW gerechtigd tot Demontage en inleverpunt voor tweewielers. U kunt uw motor, bromfiets en snorfiets kostenloos bij ons inleveren. U krijgt van ons een RDW vrijwaring zodat u de verzekering kan stopzetten. Wij zorgen ervoor dat uw tweewieler verantwoord gedemonteerd wordt.

Lees verder...
Abonneren op RSS - Blog van rose