Blog van rose

gezocht ervaren motormonteur per direct

jun.13.2018

Images

wij zoeken per direct een ervaren motorfiets monteur. dus als je niet bevalt bij je huidige werk, neem dan contact met ons op

Lees verder...

Scrambler Build

dec.09.2017

Images

Wij gaan komende periode een leuk project starten. Het bouwen van een Scrambler op basis van een Bmw R 80 Rt. We gaan er echt iets leuk van maken, een leuke motor met een fantastisch uiterlijk en die nog goed rijdt ook. Een oude motor met de rijeigenschappen van een moderne motor. En hij komt ook te koop !! voor meer info bellen of mailen.

Lees verder...

ultrasoon reinigen

dec.09.2017

Images

wij hebben een grote Ultrasoon reiniger gekocht voor het reinigen van Carburateurs. De kosten voor het ultrasoon reinigen zijn 50,--. De carburateurs zijn dan echt brandschoon van binnen.

Lees verder...

demontage bedrijf

jun.17.2017

Images

Wij zijn per 1 juni 2017 door het RDW gerechtigd tot Demontage en inleverpunt voor tweewielers. U kunt uw motor, bromfiets en snorfiets kostenloos bij ons inleveren. U krijgt van ons een RDW vrijwaring zodat u de verzekering kan stopzetten. Wij zorgen ervoor dat uw tweewieler verantwoord gedemonteerd wordt.

Lees verder...

Rob Hartog 10e in wk superport in assen

mei.01.2017

Images

Rob heeft zichzelf overtroffen door 10e te worden in Assen en tevens 1e in de EK Superstock. Door hard werken en door te zetten heeft Rob zichzelf in de kijker gereden van de Fabrieksteams die in dezelfde klasse rijden.

Lees verder...

Pagina's

Abonneren op RSS - Blog van rose